Glas vervangen in Almelo

Zijn uw ruiten niet kapot, maar wilt u om een andere reden het glas in uw ramen vervangen? Dan helpen wij u graag met het uitzoeken en plaatsen van een geschikt product. Wij hebben een groot assortiment glassoorten op voorraad en kunnen voor iedere woonsituatie een passend advies uitbrengen.

Oude ruit vervangen

Oudere ruiten hebben niet dezelfde eigenschappen als moderne soorten glas. Meestal is het glas brozer, waardoor het kwetsbaarder én minder veilig is. Het is een logische stap om het glas in uw raam te vervangen door een product dat langer meegaat. Moderne beglazing heeft bovendien veel betere isolerende eigenschappen. Wij raden onze klanten meestal aan om op zijn minst van enkel naar dubbel glas over te stappen.

Ruiten vervangen door dubbel glas

Vrijwel alle moderne woningen zijn voorzien van dubbele beglazing. Dit type glas bestaat echter al talloze jaren en maakt nog steeds ontwikkelingen door. Een gasvulling zorgt ervoor dat dubbel glas ontzettend goed isoleert tegen de kou van buiten. Tegelijkertijd gaat de warmte van binnen niet verloren. Dubbel glas is bovendien een goed hulpmiddel tegen geluidsoverlast.

Naast standaard dubbel glas kunt u kiezen voor triple glas of driedubbel glas, en Hoog Rendement HR++ glas. Hiermee behaalt u de hoogste isolatiewaarden en kunt u op termijn flink besparen op stookkosten. ’s Winters wordt de warmte door een coating op het glas beter bewaard en in de zomer wordt de straling van de zon beter tegengehouden.

Laat het glas in uw ramen vervangen

Wilt u de overstap maken naar beter isolerend dubbel glas? Of heeft u last van lekkage in de ruiten? De glaszetters van FA Geerding en Zoon helpen u graag. Onze vakmannen zijn thuis in allerlei soorten glas. Wij proberen altijd om de nieuwe ruiten in uw bestaande raam en kozijn te plaatsen. Hierdoor blijven de kosten beperkt. Indien nodig kunnen wij een aanpassing aan het raam maken om het glas er netjes in te passen.

Neem direct contact met ons op via 0546 - 21 25 00 of vraag online een offerte aan.