Glas plaatsen in Almelo

Of u nu via onze glashandel nieuwe ruiten aanschaft of zelf beglazing in huis heeft gehaald, wij zijn uw partner voor glas plaatsen in Almelo. Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren vakmannen die stuk voor stuk kwaliteitswerk afleveren. Wij kunnen allerlei soorten glas leveren én glas zetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Dubbel glas/HR glas
  • HR+, HR++ en HR+++ glas
  • Geluidswerend glas
  • Zonwerend glas

Dubbel glas plaatsen

De bovenstaande glastypen zijn stuk voor stuk isolerend. Ze houden meer warmte en geluid tegen dan traditioneel enkel glas. Met dubbel glas, of zelfs driedubbel glas kunt u flink besparen op uw energierekening. Naast dubbel glas plaatsen wij ook glas met een specifieke toepassing, zoals veiligheidsglas.

Laat nieuw glas in uw raam plaatsen

Het vervangen van een kapotte ruit of plaatsen van nieuw glas in een raam is een specialistische klus. Laat daarom in Almelo en omgeving uw glas zetten door FA Geerding en Zoon. Wij zorgen dat uw beglazing zorgvuldig wordt geplaatst en laten uw ramen en kozijnen zo veel mogelijk in originele staat.

Neem direct contact met ons op om uw glas te laten plaatsen of om meer informatie in te winnen! U kunt ons bellen op 0546 - 21 25 00 of het contactformulier op de website invullen.